søndag 13. april 2008

utstilling 5.april.






Det har skjedd litt siden sist.


Alba har gjennomført sitt andre valpeshow med glans. Det var fryktelig trangt inne i hallen og nesten håpløst å komme seg forbi de andre utstillerne. Men det gikk heldigvis bra!


Alba fikk god tid på seg denne gangne også til å bli trygg i omgivelsene, og hun gikk med halen høyt hevet og logrene inne i ringen. Denne gangen sto hun også fint på bordet selv med så lite trening vi har hatt på det.


6 mnd. Typefull, glatthåret variant. Utryksfult hode, mørke øyne, korrekt bitt. Flott hals, sterk rygg. Tilstrekelig kropp for alderen. Prima benstamme. Velvinklet og velgående. Meget god pels. Symetrisk tegnet hode. Godt gemytt. Flott fremvist.


BIR og 1.pr.


det gikk ikke fult så bra i BIG ringen, men det var mange konkurenter! Det viktigste for meg var at hun klarte å holde mye mer kontakt med meg og at hun brydde seg mye mindre om de andre hundene i ringen. Det største problemet var at hun hoppet som en kengeru i ringen og sto litt lent tilbake på gulvet. Dette så jeg ikke før etter ustillingen på bildene som ble tatt av oss...


Neste uke begynner vi på utstillingskurs, og da får vi kanskje lært oss noen knep som vi kan bruke i ringen!

Ingen kommentarer: